Blues funker på Flisa. Arnfinn Tørrisen var litt spent før han dro i gang den første blueskonserten i Rådhuskinoen Kulturhus, men erfaringene så langt er at solungene vil ha blues. Og mer blues skal det bli.

Onsdag 25. oktober gjester JT. Lauritsen & The Buckshot Hunters Rådhuskinoen Kulturhus igjen. Med på laget er også Deanna Bogart og Jimmy Carpenter.

- Dette er utøvende musikere som lever av det i USA. De er respekterte blant andre musikere, og det er stor stas å få dem til Flisa, sier Arnfinn Tørrisen, som selv spiller gitar i bandet.

Deanna Bogart er sanger, pianist og saksofonist med en aktiv solokarrière helt fra tidlig på 90-tallet. Jimmy Carpenter er også saksofonist, og han har levd av musikken i mer enn 25 år. I 2004 flyttet han til New Orleans, og der har han vært involvert som bidragsyter i en hel rekke konstellasjoner i en by med svært mangfoldig og aktivt musikkmiljø.

Carpenter har tidligere vært i Norge sammen med artisten Mike Zito, ytterligere en musiker som JT. Lauritsen & The Buckshot Hunters har introdusert for et norsk publikum.

Del av en turné

Konserten på Flisa er en del av en turné på norske spillesteder som kombineres med at bandene deltar på Color Lines bluescruise og bluesfestivalen «Dark Season» i Longyearbyen. Begge disse arrangeres i oktober og gjør det mulig for artistene å gjennomføre flere konserter på norsk fastland i samme periode.

- Hvor mange som kommer er vanskelig å si, men blir det over 100 i Rådhuskinoen denne onsdagen skal vi være fornøyd. Det er jo tross alt midt i uka. Denne gangen kjører vi konsert for et sittende publikum, sier Tørrisen.

Billetter til konsertopplevelsen selges som tidligere i servicetorget og via nettsidene til Rådhuskinoen Kulturhus.