• IDENTISK: Byggetrinn to blir identisk med det første, og byggingen starter så fort utbygger har solgt nok leiligheter.

Anleggsarbeiderne og byggekranene er for lengst i gang med byggingen av 16 leiligheter på Nedre Kjølen. 14 av disse er solgt, og utbygger har så stor tro på Flisa at de nå lanserer et byggetrinn to.

- Salget har gått raskt, og vi er fornøyde med responsen her. Det er helt klart i forhold til våre forventninger, sier Andreas Wiik til iSolør.no.

Byggetrinn to blir identisk i forhold til det første byggetrinnet, og ny tomt er kjøpt av Åsnes kommune til formålet. Tomta blir ovenfor første byggetrinn i retning Flisa Stormarked.

- Det er et prosjekt tilsvarende det første, og størrelse og priser på leilighetene det samme, sier Wiik.

uvisst når byggingen starter

Det første byggetrinnet blir ferdig til høsten, men når byggingen av kompleks nummer to starter vil ikke Wiik si noe om foreløpig.

- Det kommer an på salget av leiligheter det. Vi har kapasitet til å løfte prosjektet så fort vi har det salget som skal til, sier Wiik.

- Hvem er den typiske kjøper av disse leilighetene?

- Stort sett er det folk fra området her som har kjøpt leiligheter. Vi vet at leiligheter har vært etterspurt på Flisa, og det viser også salget vårt. Jeg tror også folk ser at vi har gjennomføringsevne og at det skjer ting på byggeplassen her nå, sier Wiik.

Dema Eiendom AS inngikk i november i fjor et samarbeid med Solrikt AS som gjorde at byggingen på Nedre Kjølen kunne starte før planlagt. Nå er altså planene for et bygg to lansert.