Alle lag som er med i seriespillet våren 2018 må melde fra dersom de ikke ønsker å delta i sesongen høst 2018.

- Det vil bli spilt dobbelt serie, og det vil si at man vil ha 14 kamper på hvert lag pr sesong med 8 lag pr divisjon. Så langt det lar seg gjennomføre, vil dette tilsi en kamp pr uke. Avhengig av hvor mange lag som deltar i 5. og/eller 6. divisjon, vil vi avgjøre om det skal spilles enkel serie (hvis kun 5. div), eller om det blir to divisjoner med dobbel serie, forteller Kjetil Magnes. 

Nye lag er spesielt velkomne

- Vi ønsker også nye lag velkomne. Et lag kan bestå av mange spillere, men kun tre kan spille av gangen. Derfor er dette en fin mulighet for bedrifter eller vennegjenger som kan tenke seg å prøve denne morsomme sporten, til og samles og ha det sosialt og hyggelig samtidig. Vi ønsker bedrifter, lag/foreninger, vennegjenger og alle andre også velkomne til å delta, for vi ønsker alle velkomne til bowlinghallen! fortsetter Magnes. 

Flisa AIL bowling utfordrer også forskjellige avdelinger/etater i de tre Solør-kommunene. 

- Vi utfordrer ulike avdeling/etater i de tre Solør-kommunene til å måle krefter, hvem er best i Solør av for eksempel de ansatte i Teknisk etat, hjemmesykepleien, hvem av de tre ordførere/ordførerkandidater, politiske partier osv. Håper mange tar utfordringen! smiler Magnes. 

- Lurer du på noe, så er du velkommen til å ta kontakt med oss eller send en epost til bowling@flisa-ail.no, oppfordrer Kjetil Magnes i Flisa AIL bowling.