Høstsesongen er enda ikke ferdig, men nå planlegges allerede vårsesongen i bowlingen i regi av Flisa AIL på Bjørkheim.

- Høstsesongen har jevnt over vært veldig bra! Bedriftsbowlingen går 3 kvelder i uka, det er mange kamper hver eneste uke siden oppstarten i august og fram til nesten jul. Noen utsatte kamper blir det grunnet uforutsette hendelser, derfor blir sesongen litt lenger enn det vi hadde satt opp, forteller ansvarlig for bowlingen, Kjetil Magnes. 

41 lag har vært med i høst

I høst har det vært med 41 lag fordelt på 5 divisjoner i bedriftsserien.

- De 4 øverste divisjonene har bestått av 8 lag i hver divisjon, og de har spilt dobbel serie. I 5. divisjon har det vært med 9 lag og de har spilt enkel serie, sier Magnes. 

Påmeldingfristen for vårsesongen er 10. desember. 

- Ja, men de lagene som allerede er med, må gi beskjed hvis de ikke skal være med videre. For eventuelt nye lag, så kan vi drøye fristen litt - men de bør melde seg på senest 20. desember i alle fall. Lagene kan også komme med ønsker om tidspunkter for kampene, så gjør vi så godt vi kan for å etterkomme flest mulig av ønskene. Nye lag er hjertelig velkomne, det er muligheter for bedrifter, vennegjenger og andre som vil spille bowling. Det er veldig sosialt og det kreves heller ingen spesielle forkunnskaper for å være med. Vi håper det blir med flere nye lag til vårsesongen, smiler Magnes. 

- håper det melder seg lag fra våler og grue

Det er med flere spillere fra både Grue og Våler, men Flisa AIL håper også at det nå melder seg fra lag fra disse kommunene. 

- Hvor mange divisjoner det blir til våren, er avhengig av hvor mange lag det blir selvsagt. I høst har 5. divisjon spilt enkel serie, etter ønske fra flere av lagene. Blir det mange nye lag så vi får en 6. divisjon, blir det mest sannsynlig enkel serie der også, forteller Magnes.

Påmelding kan gjøres via hjemmesiden til Flisa AIL (www.flisa-ail.no) eller via epost bowling@flisa-ail.no - eller direkte i bowlingen i åpningstidene.