• BRA SAMHOLD: Ti personer stilte opp på dugnad Kristi Himmelfartsdag for å forberede utesesongen på Bokken.

Utetelt kan være vel og bra, men skikkelig trereisverk og tak er bedre. Det mener ihvertfall dugnadsgjengen som har jobbet på Bokken på Braskereidfoss på Kristi Himmelfartsdag.

Det er liten tvil om at sommersesongen er den beste for den eneste rene puben i Solør, og nå gleder de seg til trubadurkveld 16. mai.

- Vi har drevet med forberedelser til sommeren, og jeg er glad for at så mange vil bidra på dugnad. Det er bra samhold her, og alle har bidratt med det de kan best. Noen har snekret, noen har ryddet og noen har laget mat, sier Jan Vidar Lonkemoen.

Driften går bra 

Han kan fortelle at pubdriften går bra, men at det selvsagt er større trafikk når snøen går og de kan bruke plassen ute.

- Torsdag kom vi ganske langt med byggingen, og det er bare igjen å sette opp gjerde og noe småtteri. Vi er i hvertfall ferdig til trubadurkvelden med Henning Myrer 16. mai, sier Lonkemoen.

Det blir tedans på Bokken i år også, og første tedansformiddag er lagt til 19. juni. Årets husband er Andreas Holø, Rune Mykleby, Roar Wagenius og Espen Savolainen.

- Tedansen har blitt veldig populær, og vi satser på bra oppmøte i år også, sier Lonkemoen.