• SPILLER OPP: Highway 51 med lokale Hege Cesilie Mobakk som vokalist spiller opp under Høstfesten.

Lørdag er det Høstfest på Flisa, og arrangementsansvarlig Odd Erland Dalen håper mange tar turen og blir med på moroa. Som alltid er det gratis å komme på arrangementet til Handelssenteret Flisa.

- Vi satser på en bra dag, og det ser ut som at været holder. På scenen står Highway 51 og spiller fin countrymusikk gjennom dagen, og innimellom skal også kulturprisvinner Anders Trongaard fra 2015 ta noen sett, sier Dalen.

Ellers er det satt opp oppblåsbar hinderløype for barn, og Mortemmania Drammagruppe står for gratis ansiktsmaling. Også dette for de minste.

- Tøffetoget er på plass som vanlig, og vi kjører vår populære handlelappkonkurranse. Alle som handler på Flisa kan levere inn handlelappen og være med i trekningen av gaver og gavekort for minst 10.000 kroner. Butikkene har gitt så det monner, sier Dalen.

Naturlig nok er kostnadsrammen for Høstfesten betydelig mindre enn for SolørMart'n.

- Ja, det er ikke det verste vi er borti. Men vi bruker jo en del tusen, og dette er noe vi gjør for å skape liv og røre. Det har blitt en fin tradisjon, og jeg håper mange tar turen, sier Dalen.