Om du hadde planer om å reise på blått spetakkel på Flisa lørdag, og ikke har kjøpt billett ennå, har du et problem. Arrangementet er nemlig utsolgt. Flere dager før dørene åpnes!

- Det er kjempefint at det er utsolgt. Dette gikk over all forventning, og nå blir det spennende å se om folk trives, sier Tørrisen.

I overkant av 300 billetter er solgt. Muligens hadde det vært rom for flere, men på grunn av brannsikkerheten er det ikke plass til ubegrenset med folk. Tørrisen vil også at folk skal ha det fint.

- Vi er opptatt av at ikke for mange folk er inne samtidig. De skal kunne bevege seg og synes det er ålreit å være her, sier Tørrisen.

Ingen selvfølge lenger

At blått spetakkel skulle bli utsolgt er absolutt ingen selvfølge. Arrangementet var veldig populært på 1990-tallet, men tidene forandrer seg.

- Det er ikke så enkelt i dag å arrangere konserter. Før holdt det med en liten annonse i Glåmdalen, og så var samfunnshuset fullt. Slik er det absolutt ikke lenger, sier Tørrisen

Det er et innholdsrikt program de 300 besøkende får oppleve lørdag.

- Først ut er Sears Crossing, så blir det et skifte med Levi Henriksen med band, også tar The Contenders over til slutt. Seansen varer rundt tre timer, sier Tørrisen.

Etter årets runde med blått spetakkel skal arrangementet evalueres, og Tørrisen ser ikke bort fra at det er en ny tidsepoke med blått spetakkel på gang i Solør.

- Det er muligheter for det. Dette er jo en test for å se hvordan det fungerer rent praktisk med Rådhuskinoen og Folkets Steakhouse. I og med at det er utsolgt virker det som om folk setter pris på tilbudet, smiler Tørrisen.