En av årsakene til at Grueturneringen er så populær og lag kommer tilbake år etter år, er de fine banene som tilbys. Hovedårsaken til det heter Bjørn Aurbekkholen og det er ikke få timer han bruker gjennom hele året for å holde banene så fine som overhodet mulig. 

- Vi har en fantastisk banesjef i Bjørn, som klipper, gjødsler og holder banene i orden! Nå har vi funnet rom i budsjettet til å kjøpe inn en bioklipper, det tar mye tid å samle opp gresset etter klippinga. Har vi ikke Bjørn, så har vi heller ingen Grueturnering vil jeg påstå! Han gjør en helt fantastisk jobb med banene hele året, du kan ikke bare starte å klippe rett før turneringa starter, de må pleies fra snøen går. Det er helt fantastisk å ha en slik ressurs som Bjørn, det kan ikke beskrives med ord, sier turneringsleder Roy Bråten. 

- Like moro fortsatt

Bjørn Aurbekkholen har ikke vært med like lenge som turneringslederen, han har vært med i «bare» 38 år!

- Jeg bor jo rett her borte, så det er ikke så lang arbeidsvei da. Det året jeg ikke var med, så stod jeg vel på utsiden av gjerdet og så på! I timer har jeg nok tatt igjen det året jeg var borte, sier Roy. Jeg har lovet å være med like lenge som han, men det kan jeg ikke skjønne at jeg har sagt! Jeg synes det er like moro fortsatt, så får vi se hvor lenge helsa holder. Klipperen vi har nå, har vi hatt i 13 år og jeg har også ansvaret for å holde den vedlike. I tillegg til banene til Grueturneringen, har jeg også ansvaret for snøkjøring om vinteren og kunstgressbana krever også mye vedlikehold. Det er ikke mange som vet at det er mye vedlikehold med ei kunstgressbane, men det tar også mye tid. Det er ikke fort gjort å kjøre bort 10 cm med snø på ei stor kunstgressbane! Nå har vi også ei ny utfordring med gummikulene som ligger på bana, vi må finne en god løsning på hvor de skal gjøres av, sier den populære banesjefen.