Opprinnelig kommer Bjørg Moen fra Trangsrudsroa i Åsnes, men nå bor hun på Linderud i Oslo. Likevel er hun ofte hjemom, og da særlig på hytta på Vermundsjøen.

Under høstfesten på Flisa lørdag la Bjørg sin kassalappkvittering i trekningsboksen, og det angrer hun neppe på. Hun dro nemlig i land hovedgevinsten, og gaver fra butikkene på Flisa verdt minst 20.000 kroner.

- Dette er jo nesten forgæli. Jeg får håpe ikke gavekortene går ut den første måneden, smiler Moen.

For blant gavene var det også gavekort på rundt 15.000 kroner fra butikkene. Gavekortene er på alt fra middag og trening, til litt mer vanlige handelsvarer.

Langt mer enn annonsert

- Vi annonserte gaver for rundt 10.000 kroner, men dette ble nok dobbelt så mye. Butikkene er flinke til å gi, sier Odd Erland Dalen i Solør Arrangement AS, som er ansvarlig for høstfesten på Flisa.

Moen har vært på hytta i 14 dager, og hadde planer om blant annet å få malt denne. Med det dårlige været har det blitt lite av, men hyttebesøket ser likevel ut til å lønne seg.

- Gevinsten er jo helt utrolig. Jeg handlet en topp på Centrum Tekstil, og da Odd Erland ringte meg og spurte meg om toppen trodde jeg først det var noe galt. Det var mye lapper i boksen, og helt utrolig at jeg vant, smiler Moen.

Artikkelforfatteren er styreleder i Handelssenteret Flisa, som arrangerer høstfesten gjennom selskapet Solør Arrangement AS, men har ingenting med selve arrangementet å gjøre.