Hver solgte poleringsvask i oktober ga 50 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Elverum tok inn hele 40.750 kroner til brystkreftsaken, og samlet inn desidert mest i Hedmark. Litt lenger ned på lista finner vi Circle K Flisa som samlet inn 16.250 kroner.

Totalt har Circle K vasket inn nesten 3,4 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen i år. Det er ny rekord, og om lag en halv million mer enn resultatet fra fjorårets aksjon. 

- Dette er et voldsomt imponerende beløp som er helt avgjørende for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier Ole Alexander Opdalshei, assisterende generalsekretær i Kreftforeningen.  

Han er imponert over det sosiale engasjementet til Circle K. 

- Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og stasjonene har bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett i år. Samtidig vil vi takke alle kundene våre for en fantastisk oppslutning og giverglede også i år, sier Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K Norge AS.