• AVSLUTTER I VÅLER: Etter forestillingen på Flisa lørdag blir det teppefallsfest på Heia Hotell i Våler, og her er det Spelloppmaker som sørger for musikken.

Siden i vår har gjengen bak «Rett i dass» planlagt revyen som har premiere i Rådhuskinoen kulturhus på fredag klokka 19.00. Det blir bare to forestillinger, og om du vil ha med deg revyen bør du raska på. Billettsalget går nemlig unna til forestillingene fredag og lørdag.

- Bare i helga har vi solgt mellom 150 og 200 billetter, sier Thomas Lund.

I stedet for å kjøre tre halvfulle forestillinger har de valgt å kjøre to forestillinger, og det skal mye til om ikke disse blir fullsatt. I etterkant av forestillingen lørdag blir det teppefallsfest på Heia Hotell hvor Spelloppmaker spiller opp.

Det meste er på plass nå

- Manus begynner å sette seg nå, og vi øver for full maskin. Bandet, lyd og lys er på plass, og vi erklare. Vi får tru at dette går rett i dass nå, sier Lund.

En blå festivaldass er nemlig hovedelementet på scena, og også denne er nå på plass i Rådhuskinoen.

Med på scena er også Wenche Olsrud, Ingrid Sparby, Håkon Åslie, Jørgen Wenstad, Nora Braskerud og Oliver Bråten.

- Dette er en revy som passer for alle. Det er en del innhold om Solør, og en del som handler om verden forøvrig. Det er alltid noen lokale folk som får gjennomgå litt, smiler Lund.

Billetter kan kjøpes hos Cirkle K på Flisa, og fortsetter billettsalget i samme tempo kan det være smart å forte seg.