Ben-Philip Gundersen i BPG motorsport vant også den forrige NM-runden, og har nå altså 2 seiere på rad.

- Vi kjørte trening på fredag, men tidtakersystemet var ikke helt i orden så vi fikk ingen tider. Selv om vi ikke fikk en korrekt tid, kjentes det ut som ting var i orden. Vi gjorde ingen store endringer på bilen til første innledende omgang på lørdag. Første omgangen fungerte det veldig bra og vi kjørte inn til en solid beste tid. I andre omgang snudde været, og det gikk ifra tørt til vått på banen. Dermed måtte vi gjøre om en del på bilen. Det viste seg å fungere bra det også, og vi kjørte inn til nok en bestetid! I tredje omgang tok vi starten og kjørte inn til en heatseier, men kjøringen ble litt for passiv og holdt "bare" til en 3.tid. Dette var dagens siste omgang og vi ledet nå sammenlagt, forteller Ben-Philip Gundersen.

Foran søndagens løp var det litt tekniske utfordringer i regnværet.

- Vi fikk dessverre ikke fullført warm-up på søndag på grunn av vann i det ene plugghullet, som førte til at bilen bare gikk på tre sylindere. Dermed var det bare å kjøre inn i depoet. Gutta fikset bilen og vi var klare for fjerde og siste innledende omgang. Der kjørte vi inn til en 2.tid, men beholdt fortsatt ledelsen sammenlagt og hadde «Pole Position» inn i A-finalen, forteller Gundersen.

I A-finalen tok Gundersen starten og kjørte i ledelsen fra start til mål.

- Ja, vi berget den 2. seieren på rad i rallycross-NM. Nå ligger vi på andreplass i sammendraget før neste runde som går på hjemmebanen vår på Finnskogen 2. og 3. september, smiler Gundersen.

Espen Isaksætre hadde også ei bra helg og kjørte også inn til seier i sin klasse.