I fjor var det omlag 100 frivillige som bidro for at Trestokkfestivalen på Åsnes Finnskog skulle kunne arrangeres. Arrangørene har allerede sluppet mange artister, og CC Cowboys, Dum Dum Boys, Inge Brmnes og Bernhoft er blant de som blir å se på årets arrangement.

100 frivillige i fjor var i snaueste laget, og Henning Myrer i Skogen Joy håper å få med dobbelt så mange i år.

- Skal vi klare å få denne festivalen opp i den størrelsen vi ønsker trenger vi mange frivillige som kan hjelpe oss. Det er lenge til august, men vi må planlegge dette i god tid, sier Myrer.

Derfor håper han mange allerede nå vil melde seg som frivillig på festivalen. Som det ligger i kortene er det ikke snakk om noen betalt jobb, men noen goder får de frivillige likevel.

- Ja, her er det snakk om å jobbe et åtte timers skift. Som takk for det får du festivalpass og selvsagt mat og drikke mens du jobber. Her kan du bli med på å få festivalen i havn, og samtidig få oppleve den gratis, sier Myrer.

Behov for hjelp til mye

Det er behov for hjelp fra alt til mat- og drikkeservering, til vakthold på campen, parkeringsvakter og det å tømme doer.

- Vi trenger også hjelp til opp- og nedrigging. De som blir med i dette teamet får jo mulighet til å oppleve hele festivalen i mellomtiden, sier Myrer.

Som frivillig kan du også få viktig ledererfaring. Det er nemlig behov for ledere i de ulike teamene. Det kan være en nyttig erfaring å ha med seg på CV-en, og du trenger ikke nødvendigvis ha noe ledererfaring i forkant.

- De som kunne tenke seg å bidra kan ta kontakt med meg, sier Myrer.