Grue Sparebank har snart drevet avdelingskontoret på Flisa i ett år, og er storfornøyd med det første året. Mange nye kunder har kommet til, og med det har også banken sett et behov for å utvide tilbudet.

- Vi har nå fått en automat for å ta i mot innskudd på Flisa. Her er det mulig å sette inn både sedler og mynt, sier Per Arne Flisnes, i Grue Sparebank.

Siden avdelingskontoret ble opprettet har det vært mange som har spurt etter en slik løsning. Kanskje særlig foreldre til små barn med sparegriser. Med minibanktilbudet vil det si at du nå både kan ta ut og sette inn penger på Flisa.

- Nå har vi i praksis alt. Det eneste vi ikke har hos oss på Flisa er uttak over skranke, men dette er et tilbud vi har på Kirkenær for de som har behov for det, sier Flisnes.

Enkel å bruke

I tillegg til barn med sparegris er det også mange lag og foreninger som har behov for å sette inn penger i banken. For disse er også innskuddsautomaten et kjærkomment tilbud.

- Automaten er veldig enkel å bruke. Det eneste du trenger å gjøre er og taste inn kontonummeret. Pengene som settes inn kommer rett på konto, og kan brukes med en gang, sier Flisnes.

De som skulle være usikre på hvordan automaten brukes, eller vil ha hjelp med å komme i gang kan ta kontakt med betjeningen.

- Innskuddsautomaten står inne i lokalene, og betjeningen er rett i nærheten. Det er bare å spørre oss om hjelp, sier Flisnes.