K3-jentene til Flisa har fått en trang start på sesongen, men på søndag kom endelig den første seieren! Det var Veldre som ble slått med 5 mål på bortebane, etter en veldig bra 2.omgang:

- Dette var en bra kamp av jentene. Vi lå litt etter i første omgang grunnet noe slurv og feilpasninger, men en god kollektiv innsats snudde det hele og det var bare "ett" lag på banen i andre omgang, forteller en godt fornøyd Flisa-trener, Kent Gundersen.

Flisa lå under med 2 mål ved pause, men de vant altså 2.omgang 10-19! 

Veldre - Flisa 25 - 32 (15 - 13).

Målscorere: Ada Røhne Jørgensen 9, Hilde Kristine Sveen 7, Emilie Thorsen 5, Anne Kjellgren 4, Hanna Snarvold Sletten 3, Cecilie Enger Mehl 2, Pia La Cour Sollien 1 og Charlotte Sagen 1. 

grue vant også på bortebane

Grue har kommet bedre i gang med sesongen, med seier og tap i de to første kampene. Lørdag slo Grue-jentene Toten på bortebane, med solide 9 mål.

- Det ble en relativ lett seier mot Toten. Vi har jobbet med utvikling av forsvarsspillet på trening, dette har gitt resultater, vi spiller godt i forsvar og vinner kampen der. I angrep lykkes vi med mye av det vi har trent på og lager mål på grunn av godt håndballspill. Det er fortsatt masse vi må bli bedre på, ikke minst utvikle angrepsspillet i ulike faser. Nå er det to nye uker med trening til vi skal ta i mot Lunner på hjemmebane, forteller Grue-trener Stein Johannesen. 

Toten - Grue 19 - 28 (9 - 17).

Toppscorer: Therese Wardeberg 7 mål. 

Grue's neste kamper er hjemme mot Lunner 6.november og borte mot Gjøvik HK 2 12.november. Neste kamp for Flisa er lokaloppgjøret mot nettopp Grue, tirsdag 15.november klokka 19.00 i Åsneshallen. Da er det bare å merke seg tidspunktet allerede nå og sette av tiden til lokaloppgjør!