Familiedagen står ikke i det oppsatte programmet fra DNT Finnskogen om omegn - Solør. 

- Dette er ei helg hvor barn og voksne kan slappe av ved vannet for å kose seg og leke, du er velkommen uten barn også! sier turleder Knut Sandberg. 

- Det er oppmøte ved Langneset. Ta kontakt om du ønsker veibeskrivelse. Veien merkes med DNT de 3 siste kryss fra Gravbergsvegen. Det er bompenger ved avkjøring fra Gravbergsvegen, som betales med sms, forklarer Sandberg. 

Muligheter for overnatting

Du kan kommer og reise når det passer deg. 

- Vi starter lørdag klokka 15.00 og blir på plass til søndag klokka 15.00. Kom og reis når du selv ønsker, men husk å skriv deg inn i deltagerliste når du kommer. Det blir mulighet for å overnatte, eller bare komme lørdag eller søndag. Ønsker du å overnatte og trenger telt og madrass, tar du kontakt med turleder som også skal overnatte, fortsetter Sandberg. 

Det blir muligheter for å prøve seg i kano også.

- Det er god plass til lek på land og i vann. Det vil også være kanoer på plass. Har dere ikke prøvd å padle før, og ønsker å ha med turleder, er det mulig. Ta med egen vest om du har, vi har kun noen få vester for voksne og barn. Ta med mat og drikke! Vi griller begge dagene og fyrer bål lørdag, vi holder grill og bål, sier Sandberg. 

- Arrangementet er gratis for DNT-medlemmer og alle barn, mens det koster 50 kroner for voksen ikke- medlem og beløpet kan vippses. Husk at alle deltar på eget ansvar! Vi tar værforbehold. Følg med på Facebook-siden vår for eventuell endring eller oppdatering. Melder du deg på med tlf nr får du eventuell endring og info på tlf. For mer info kontakt meg på tlf 907 64953, avslutter Sandberg.