• FOR ALLE: Vi i ungdomsutvalget legger vekt på det at turneringen er for alle, og at man ikke trenger å være proff for å delta, forteller leder av ungdomsutvalget, Jørgen Mathiesen.

Ungdomsutvalget består av ni ungdommer som både spiller og jobber med sporten sin. I bowling-Norge er Solør kjent for sin juniorsatsning, og klubben syntes det er bra at ungdommene arrangerer slike aktiviteter for andre.

- Vi i ungdomsutvalget har jobbet med denne turneringen i noen uker nå, og vi håper at mange har lyst til å være med. Turneringen er laget og vil bli drevet at ungdommer, og jeg tror dette er viktig, både for sporten, og aktiviteten i Solør, sier leder for ungdomsutvalget Jørgen Mathiesen.

Turneringen er kalt «Tutti Turnering» og tutti betyr alle. Spillingen fungerer slik at du betaler for å være med, det er 7 serier som spilles. Men du kan fjerne den dårligste serier. Det vil også bli gitt ut ekstrapoeng ettersom hvor god du er. Desto bedre du er desto mindre ekstrapoeng får du. 

- Dette er et sosialt arrangement som vi tror passer de fleste. Det er mange som spiller bedrifts bowling her i distriktet, og vi i ungdomsutvalget håper også disse vil prøve seg, sier Robin Krav. 

Turneringen finner sted hos Bowlinghallen Solør, og når de forskjellig startene går finner du på Bowlinghallen Solør sin Facebook-side. Det vil bli pengepremier til ulike plasseringer. 

- Det handler om konkurranse for noe, og for andre å ha det gøy. Denne turneringen gir deg begge deler, sier Andrea Kvernhusløkken