Andreas Krantz jobbet en årrekke for SolørRadioen og iSolør.no. En kort periode jobbet han også for lokalavisa Glåmdalen. Nå har han flyttet hjem til Oslo for godt, og fått fast jobb i nyhetsdivisjonen hos NRK på Marienlyst.

- Vi hadde 62 søkere på disse tre stillingene, og flere kjente profiler fra mediebransjen på listene. De to andre nyansatte kommer fra jobber i Åsted Norge på TV2 og fra VG. Andreas Krantz ble ansatt fordi han har et usedvanlig talent, sier Espen Olsen Langfeldt, som er redaktør i NRK Direkte.

Krantz har hatt stor radiointeresse siden han var ung, og har talenter innenfor media som strekker seg langt. I følge han selv er han også opptatt av «duppedingser», og et ønske om å forynge NRK ble vektlagt da Krantz ble ansatt.

- Vi hadde veldig mange etablerte navn og folk med massevis av erfaring. Krantz har rukket å få en utdanning oppe i all sin erfaring, og innehar bredde og dybde i sin kompetanse. Han er bare 23 år, og det er imponerende hva han kan vise til, sier Olsen Langfeldt.

Selv er 23-åringen storfornøyd med å ha fått tilliten, og gleder seg til å ta fatt på mange spennende dager på Marienlyst.

- NRK Nyheter er en utrolig spennende og innovativ arbeidsplass med et stort fagmiljø, som jeg er utrolig glad for å få være en del av, sier Krantz.