• ALDRI TAPT PÅ MARTN: Styreleder Frank Bjørneseth og Flisa fotball kan ikke huske at de har tapt på martn noen gang.

Lørdag klokka 1600 er det klart for årets martnskamp for serieleder Flisa Fotball, og de har litt de skal forsvare. Styreleder Frank Bjørneseth har en lang fartstid som spiller også, og han kan ikke huske de har tapt på martn noen gang:

- Selv om vi lå omtrent sist i 3.divisjon, vant vi alltid martnskampen, smiler Bjørneseth.

Flisa Fotball ønsker å bidra til folkefesten under martn, med å skape en fotballfest på SolørRadioen Arena:

- I tillegg til topp underholdning på banen, ønsker vi også å skape litt ekstra for de som kommer. Det blir trekning av gavekort på 500 kr fra KIWI Flisa, gratis is til alle barn som stiller i blått og skuddkonkurranse med hastighetsmåler i pausen, forteller styrelederen.

gutta fortjener at folk møter opp

iSolør.no har også tatt en prat med trener Stian Aasen, for å få siste nytt om laget og tanker om lørdagens toppkamp mot erkerival FUVO. Dette er også siste kamp før ferien, og det er er revansje for FUVO som tapte hjemme mot Flisa i serieåpningen.

- Nå trenger gutta ferie. Det er mye rusk i den tynne troppen vår, det er litt sykdom og andre forfall. Dette er også sesongens mest interessante kamp hjemme, FUVO kommer med flere busser med tilskuere. Alle kamper fram til denne har vært for vorspiel å regne, nå blir det fest, lover Aasen.

- Jeg forventer et høyt nivå på kampen, det blir garantert en jevn og spennende kamp i 3.divisjon - jeg vil kalle det en kamp på bra 2.divisjonsnivå. Vi håper alt det kommer mye folk! Det trenger spillerne, og det trenger klubben. Vi spiller veldig interessant fotball for tiden, og er utrolig vanskelig å spille mot, sier en fornøyd trener.

alt skal ut på lørdag!

iSolør.np var til stede på siste trening før kamp, og den bar ikke preg av nervøs stemning eller hardkjør:

- Nå er det bare litt finpuss på dødballer og ellers holde humøret opp. Vi skal ikke holde igjen noe på lørdag, nå skal alt ut - kramper for vi bare leve med, smiler Aasen.

FUVO er et av de beste lagene i avdelingen, så det kreves fortsatt full innsats og innstilling:

- Gutta er klare de! Vi skal være gode og håper å spille vår beste kamp for sesongen! Vi MÅ heller ikke vinne, jeg lever godt med et uavgjort resultat - men vi går selvsagt for å vinne, avslutter Aasen.

Da er det bare å møte opp på lørdag, for å se om Flisa fotball fortsatt blir ubeseiret etter årets martnskamp.