I serien spiller Åsnesalliansen G14 i Elite og har der 6 seire av 6 mulige så langt og en solid målforskjell på hele 48-2. Det blir liten utvikling av å vinne med store sifre i hver kamp, derfor er deltagelse i denne type cuper verdifull for videre utvikling for de lovende ungguttene fra Åsnesalliansen. 

- I de innledende seedingskamper var det 14 lag i 4 puljer,  altså 56 lag totalt. Det var 4 seedings- kamper der de 4 beste i hver pulje gikk til A-sluttspill. Vi blir nr. 2 i vår pulje etter 3 seire og et tap mot West-Ham. Lørdag er det sluttspill der vi kom i pulje med LSK, Strømsgodset og KFUM Oslo. Vi taper fortjent mot et meget godt Lillestrøm lag, slår KFUM greit og taper knepent mot Strømsgodset. En jevn kamp hvor kampen står og vipper, men vi får dessverre et straffespark imot på slutten og taper kampen 2-1. Vi blir nr. 3 i gruppa og spiller plasseringskamp om 9. plassen dagen etter., der slår vi Trosvik 5-0, forteller Øyvind Damhaug. 

Verdifull matching

På turnering er også det sosiale viktig. 

- Alt i alt en meget god innsats av gutta. Mot LSK, West-Ham og Strømsgodset får vi verdifull matching som vi ikke får i serien. Det gir spillerne gode referanser i forhold til «topp-nivået»i denne klassen. Vi hadde en meget fin helg i Tønsberg både sosialt og sportslig! Vi spilte 9 kamper på 3 dager, så det ble tøff matching på spillerne. De er en fin gjeng som har det veldig moro sammen,  både på og utenfor banen. Slike turneringer er også med på å spleise gruppa enda mer sammen. Ekstra moro var det å møte West-Ham fra England. Det var en stor opplevelse for hele gjengen og vi fikk en stor vimpel fra London-laget med hjem til Flisa! For øvrig så vant Leeds hele turneringen, de slo Viking 2-1 i finalen, sier Damhaug. 

Åsnesalliansen G14 sine resultater:

- Flint 2-0

- West-Ham 0-1

- Sprint Jeløy 1-0

- Uredd 2-0

- LSK 0-3

- KFUM 3-0

- Strømsgodset 1-2

- Trosvik 5-0