11'er laget spilte sin første kamp mot Vestsiden-Askøy Il 2 på bane 4 Ekebergssletta søndag formiddag og det endte med en klar 7-0 seier. Deretter var det klart for Oppsal fotball 2 på bane 4 på Ekebergssletta søndag ettermiddag, og det endte også med en klar seier - 10-1! Mandag morgen var det Bøverbru/Reinsvoll/Eina som stod for tur og Åsnesalliansen slo til med nok en storseier - 6-1 endte det til slutt. Dermed er Åsnesalliansen G14 klar for A-sluttspillet, men det gjenstår den siste kampen i innledende pulje mot Strømsgodset. Den kampen spilles tirsdag morgen klokka 09.00, og Strømsgodset har også vunnet sine 2 kamper med store sifre - så her skal Åsnesgutta få noe å bryne seg på.

32-dels finalen i A-sluttspillet spilles onsdag ettermiddag klokka 16.00, men motstander er foreløpig ikke klar. 

- alle 15 spillerne har startet én kamp hver

Trener Morten Libekk er fornøyd så langt med spillerne sine. 

- Det har blitt 3 «greie» seire, og nå er vi videre i A-sluttspillet. Nå er det 32-dels finale og det blir relativt sein kamp på onsdag, så dette er så bra som det kan bli! Det har vært 3 kontrollerte seire, og vi har kunne rullert på spillerne og alle 15 spillerne har startet én kamp. Nå er det igjen én kamp i gruppespillet mot Strømsgodset på tirsdag, og den kampen går på Kringsjå, forteller trener Libekk. 

Oliver Sandberg er kaptein på laget og har akkurat vært i Dana cup med HamKam.

- Det føles bra, det er artig og spille turneringer, jeg synes det er artigere enn å spille enkeltkamper. Vi scorer mye mål, så noe riktig må vi gjøre, smiler Sandberg. 

Åsnesalliansens 7'er lag var også i ilden søndag, det endte dessverre med 1-3 tap mot Hareid. I mandagens kamp mot Bremanger IL, endte det med 4-2 seier, etter at laget hadde ligget under 2 ganger! 

- Sterk lagmoral, sier bussjåfør og altmuligmann Tore Huuse Øwre. 

Neste kamp for 7'er laget, er mot Smørås IL tirsdag klokka 16.15 på Valle Hovin. 

vaaler stiller 2 lag

Vaaler stiller også med 2 lag i årets Norway Cup, det er et 11'er lag i G15/16 og et 7'er lag i G14. Trenere er Morten Haug og Thomas Engebakken. 

11'er laget vant sin kamp på søndag, mot Haugar med 3-0 og spiller neste kamp mandag klokka 16.30 - da er det Utleira som er motstander på Valle Hovin. 

7'er laget vant også sin kamp på søndag, motstander var Haugar Sk G14-2 og Vaaler vant 4-1. Neste kamp er mandag klokka 14.15 mot Tjørvåg/Moltu. Den kampen går på Valle Hovin.