• REKTOR: Remi Eriksmoen gleder seg til jubileumsforestillingen.
  • UNDERHOLDNING: I tillegg til sang, blir det blant annet dans på jubileumsforestillingen. Her ser vi noen av jentene som øver iherdig.

Rektor Remi Eriksmoen forteller at det på kveldsforestillingen allerede er mer enn fullt. 

- Vi har bestemt oss for å sette opp ei jubileumsforestilling torsdag 22. mars i Rådhuskonen kulturhus. Vi har hatt flere markeringer gjennom skoleåret for å feire 50-års jubileet, og nå blir det altså forestilling. Det er en stor jobb å sette opp ei forestilling, så det blir ingen rød tråd men vi har gitt hver av de 10 klassen et oppdrag med å levere et nummer til forestillingen. Det har vært valgfritt, så det blir ei veldig variert forestilling med alt fra dans, solosang, det er også lagd en film som tar for seg litt av historien fra ungdomsskolen opp gjennom årene. Det blir også sketsjer og store sangnumre, forteller Eriksmoen. 

- har veldig mange flinke elever

Vi fikk være med på noen av øvingene som foregikk rett før helga, og det er ingen tvil om at publikum har noe å se fram til.  

-  Vi har veldig mange flinke elever! Det som er ekstra moro med slike kulturaktiviteter, er at det ofte er andre elever enn de vi legger mest merke til i skolehverdagen - som virkelig viser seg fram! Det synes jeg er ekstra moro, smiler rektor Eriksmoen. 

Det blir altså forestilling både klokka 12.00 og klokka 18.00 førstkommende torsdag. 

- På slike dager burde faktisk Kulturhuset i kommunen vært dobbelt så stort! Kveldsforestillingen er allerede mer enn full, mens på dagforestillingen kan det fortsatt være muligheter for å få plass. Jubileumsforestillingen er først og fremst beregnet for foreldre og familie, men vi har også et stort ønske om at tidligere ansatte skal komme. Vi har ikke sendt ut noen spesiell invitasjon til tidligere ansatte, men dere er herved invitert, sier Eriksmoen. 

egen danserolle for rektor?

Det vil også bli taler fra både nåværende og tidligere ansatte ved skolen.

- Det ryktes at Leif Myhrum har trykket på repeat-knappen og vil hente fram igjen historier og aktiviteter han var kjent for de årene han var rektor ved skolen. Det er nok mange i salen som vil kjenne igjen dette, sier Eriksmoen. 

De ansvarlige ansatte bak forestillingen, er Lise Tyskeberg, Anne Marie Rundberget og Elin Hansen. 

Det går også «rykter» om at rektor har en egen danserolle!

- Det ryktet er nok litt overdrevet! ler Eriksmoen.