Matteplattformen Kikora hadde altså i mai en mattekonkurranse som skoler i fra hele Norge deltok i.

- Alle skoler som vil kan melde seg på, dette er første gang vi er med og klarte og løste ca 95.000 oppgaver og kom på 1. plass blant skolene som hadde meldt seg på i Hedmark, forteller rektor Remi Eriksmoen.

Konkurransen gikk ut på å løse flest mulig oppgaver av alle slag, alt fra pluss til avanserte ligninger.

- Vi lagde det til en konkurranse mellom klassene, den klassen som klarte aller flest var 9b. De vant pizza og brus fra Kaktus. Vi hadde også en premie til den personen som løste flest oppgaver, vinner her ble William Vålbekken som løste hele 8.000 oppgaver! Det var Tom Olsen som tok initiativet for å få dette til ved skolen vår, sier Eriksmoen.

- neste år er målet å bli best i norge

Konkurransen varte hele mai og man kunne hele tiden følge med på resultatene ettersom de forandret seg, på Kikora sin hjemmenettside.

- Vårt mål med denne konkurransen, var at elevene skulle få en repetisjon av hva de har lært så det setter seg bedre. Det var artig at elevene gjorde det så bra, så neste år har vi et mål om å bli de beste i Norge, legger Remi Eriksmoen til.

Alt i alt ble det løst hele 42.161.271 oppgaver. Noen av premiene som vinnerne får, er Ipad og drifte tur med Fredric Aasbø.

- Jeg tror elevene syntes dette var en artig måte å lære matte på, skolen løste jo over 95.000 matteoppgaver, så de gjorde nok ikke det bare for pizzaen sin skyld, ler Remi Eriksmoen.