For tredje gang arrangerer Åsnes kommune Folkehelseuka. I år arrangeres uka fra og med fredag 26. april til og med fredag 3. mai.

- Denne uka har vi som mål å vise frem ulike tilbud i kommunen som bidrar positivt for små og stores helse, og ikke minst gleden med å være sosiale med andre. I år har vi valgt å ha et eget tema for folkehelseuka, og valget har falt på å ha fokus på «Sammen for hverdagsglede». Alle kommunens lag og foreninger gjør hver uke en forskjell for våre innbyggere, deres tilbud gjør at både små og store får mulighet til å utfolde seg på mange ulike områder, forteller Liv Brekka i Åsnes kommune. 

Bidrag fra lag og foreninger

- På informasjonsmøtet om Folkehelseuka ønsker vi å presentere kommunens innhold i Folkehelseuka, og å høre fra lag og foreninger hvordan de kan bidra som vi kan profilere. Kommunens rolle vil være å koordinere aktiviteter og å profilere all aktivitet som foregår denne uka. Vi ønsker lag og foreninger velkommen til informasjonsmøtet 14. februar kl 16.30 hos Frivillighetssentralen, sier Brekka.