Årets utgave av Åsliadagene arrangeres lørdag 11. og søndag 12. juni. For 5. gang inviterer Kenneth Konttorp til marked i Åslia, og han håper mange kommer.

- Nytt i år er at vi skal ha en fest på lørdag. Vi har fått Jan Øvergård til å komme og spille for oss, og vi håper at dette er noe som skal falle i smak, sier Konttorp.

Her blir det servering og 18 års aldersgrense, og dette er et nytt tilbud under Åsliadagene.

Tradisjonelt program

Når det gjelder dagtidsarrangementet blir det ingen store forandringer. Hit kommer det en rekke utstillere og kremmere, og standsene er åpne fra klokka 12.00 til 20.00 på lørdag, og fra klokka 12.00 til 17.00 på søndag.

- Nå håper vi det kommer mye folk både på dagtid og kveldstid. Vi byr på skattejakt og hoppeslott for barna, og på søndag blir det auksjon, sier Konttorp.

Selv om han er kremmer selv og deltar på mange ulike handelsdager er det ikke økonomi som er bakgrunn for at han arrangerer dagene. Dette er ikke noe å bli rik på.

- Nei, det er det nok ikke, ler Konttorp. 

Bakgrunnen for at han arrangerer dagene er at han ønsker å skape liv i grenda.

- Det skjer jo ikke så veldig mye her, og dette er et forsøk på å skape litt aktivitet. Skulle jeg ha blitt rik måtte jeg nok valgt noe annet å drive med, smiler Konttorp.