• UTMERKELSER: Fra venstre Stian Aasen, kaptein Sigvart Lunder, Peder Bye Foss og Simen Nordnes fikk utmerkelser på årsfesten lørdag kveld.

Flisa fotball feiret seg selv og en veldig god sesong lørdag kveld. Trener Stian Aasen holdt en følelsesladd tale og ga beskjed om at han gir seg som trener, grunnet familiære forhold. Både klubben og Aasen ser på muligheten for at han fortsatt kan bidra for klubben.

Ikke nok med denne nedslående nyheten, men i sin takketale for "Årets spiller", ga også kaptein og storscorer, Sigvart Lunder, også beskjed om at han nå gir seg som fotballspiller. Dette også av familiære årsaker.

Begge vil bli sterkt savnet i Flisa fotball:

- Vi forstår selvfølgelig valgene som er gjort, men de vil bli savnet. Det er 2 bautaer som forsvinner samtidig, to av de aller viktigste. Vi takker begge for den jobben de har gjort for Flisa fotball. Jobben med å bygge mot neste sesong, starter allerede i dag. Vi jobber med nye løsninger og skal stå sterkt neste sesong uansett, sier Kristen Ommang-Engen i Flisa fotball.

Stian Aasen har vært flere perioder i Flisa og årets sesong har vært meget bra. Målsetningen om "opprykk" til Regionsligaen ble nådd, og Flisa har fått innarbeidet en meget god spillestill og defensivt er de klare for høyere nivå. Kaptein og midtstopperkjempe Sigvart Lunder, vil også bli savnet, i tillegg til defensiv trygghet, har han også vært en stor målscorer. 

Sigvart Lunder ble altså kåret til "Årets spiller", Peder Bye Foss ble "Årets toppscorer" med 14 mål og Simen Nordnes ble "Årets assistkonge".

Flisa fotball har nå en stor jobb å gjøre, både Aasen og Lunder har vært i klubben en årrekke, og vil ikke bli enkle å erstatte.