• LÅVEFEST: En av scenene foregår på låven, hvor det er bursdagsfest (Foto: privat).

Det blir 3 forestillinger på Åsa grendehus, med premiere fredag 2. februar klokka 19.00. Deretter blir det forestillinger både lørdag klokka 19.00 og søndag klokka 17.00.

- Etter forestillingene både fredag og lørdag, som har 18-års aldersgrense, blir det levende musikk og åpen bar. Fredag kveld er det Trubadur Ingebretsen som sørger for musikken, mens lørdag kommer Mr. Ray. Søndag blir en familiedag med fri aldersgrense og det vil også være mulig å få kjøpt middag i forkant av forestillingen. Du må ha billett til forestillingen for å kunne være med på festen både fredag og lørdag, forteller Kjell Korbøl.

- vi trives godt på scena

Dette blir 4. gang «Åsa gata tull og ball» skal framføres og det er en etter hvert rutinert gjeng som er med. 

- De aller fleste har vært med alle ganger, selv om det har vært noen få utskiftninger underveis. Selv om vi kan være litt nervøse i forkant av forestillingene, ser du fort underveis at vi trives godt på scena hele gjengen. Det blir både sang, musikk og dans i løpet av de 4 scenene vi har i forestillingen, med ei 20 minutters pause midt på, sier Korbøl.

- mye tull og ball

Historien og karakterene vil folk kjenne godt igjen fra tidligere år. 

- Det er jo egentlig en roman, ikke en revy. Vi visste ikke helt hva vi skulle kalle det til å begynne ned, så da ble det «tull og ball» og det er nok ganske dekkende! Det handler egentlig om Egon og Krestjan, som bor på gamlehjemmet i Åsa. De er ute i gata og så er de på butikken og treffer folk. Selv om du ikke har sett de tidligere forestillingene, skjønner du uansett poengene. De som har sett på oss tidligere, vil kjenne igjen mange av karakterene, men i en annen historie, sier Korbøl.

- Det er plass til 170 på hver forestilling, og billetter kan bestilles hos June Sandal på telefon 41761191 og betales ved inngang. Det er førstemann til mølla som gjelder, avslutter Kjell Korbøl.