• GAMLE HUSFLIDEN: Det nye helsehuset Context klinikken flytter inn nyoppussede lokaler etter husfliden.

Engerlund Jensen og Antonsen starter opp i de gamle lokalene til Husfliden på Kirkenær. Begge har vært selvstendige i mange år, men nå samler de alt under samme tak. 

- Her åpner vi en tverrfaglig klinikk som vil romme alt fra 8 til 10 ansatte. Klinikken blir for alle som ønsker hjelp med kroppen sin, enten om det er fysisk eller psykisk, forteller Engerlund Jensen.

Tommy Antonsen kjøpte bygget etter at husfliden la ned og har gått inn med 500.000 kroner til å pusse opp alle de tre etasjene. Lokalene ligger sentralt, og mye trafikk som kjører forbi.

- Skal slippe å vente

- Målet med helsehuset er at folk skal kunne slippe å vente når de sliter med plager. Her vil det være et bredt fagområdet som vil hjelpe hverandre, forteller Engerlund Jensen.

Begge har drevet selvdrivende, og det vil fortsatt bli det framover, men at de samler seg bak en profil. Context klinikken vil være navnet som folk møter.

- Vi ønsker jo å være rundt 8 til 10 ansatte, og vi søker folk innen de faggruppene vi ser etter. Her blir det arbeidsplasser til de som har kompetansen, sier Engerlund Jensen.