• MANGE DYR: Blant dyrene på gården finner vi alt fra geiter og kuer, til skilpadder og påfugl.
  • FLOTTE FARGER: Denne påfuglen kan du hilse på om du besøker Bugarden lørdag eller søndag.

I fjor inviterte Ole Albert Eig og Mona Elisabeth Wiik til åpen gård for første gang. De hadde ingen forventninger til besøk, og ble forbauset da over 200 kom for å se på dyrene.

- Vi hadde ikke peiling på hvor mange som kom, men det kom altså så mange. Det sto biler langs hele vegen her, smiler Mona Elisabeth Wiik.

Lørdag og søndag blir det ny runde med åpen dag, og paret håper mange vil komme også i år. Gården har mange dyr, og det brukes mye tid gjennom året for å stelle med dem.

Mye jobb med så mange dyr

- Dette er en jobb 365 dager i året kan du si. I fjor hadde vi åpent bare én dag, men i år velger vi å kjøre to dager. Vi har åpent lørdag og søndag fra klokka 12.00 til 17.00, og i tillegg til nærkontakt med dyrene kan vi by på gårdskafé og litt korsang på lørdag, sier Ole Albert Eig.

Barna får også muligheten til å prøve seg på hesteryggen. Det blir riding begge dager fra klokka 13.00 til 14.00, og mellom klokka 15.00 og 16.00.

- Dette gjør vi først og fremst for å skape litt aktivitet, og ettersom så mange satte pris på det i fjor satser vi på bra oppmøte i år også. Gården ligger i Gamle Knappomsveg 91 for de som vil ta turen, smiler Eig.