• EN TEST: Liverbirds Solør vil teste hvordan en fotballpub for alle fungerer, og Glenn André Thomassen er spent på responsen.

Liverbirds Solør har klubblokaler i andre etasje i det gamle Rema 1000-bygget på Sundmoen. Her møtes klubben til kamper jevnt og trutt, og på ordinære kampdager er de mellom 20 og 50 medlemmer på plass.

Til vanlig er klubben forbeholdt medlemmer av Liverbirds Solør og solunger som heier på Liverpool, men lørdag 4. mars ønsker de å åpne lokalene for alle fotballinteresserte solunger.

- Lørdag skal vi åpne dørene for alle som er glade i fotball, og vi viser tre direktesendte kamper fra England denne lørdagen. Kvelden avsluttes med trubadur Stein Tore Ingebretsen som spiller til klokka 02.00, sier Glenn André Thomassen i Liverbirds Solør.

Tre kamper på storskjerm

De tre kampene som vises er Manchester United mot Bournemouth klokka 13.30, Leicester mot Hull klokka 16.00 og Liverpool mot Arsenal klokka 18.30.

- Vi har hatt besøk av folk som heier på andre lag en Liverpool tidligere også, men vi forbeholder oss retten til at de da holder seg noenlunde nøytrale. Nå på lørdag er ikke det noe krav, men det er fint om folk ikke mobber voldsomt dersom Liverpool ryker på mot Arsenal, smiler Thomassen.

Tanken er nå å se hvordan klubblokalene vil fungere som en fotballklubb for alle, og Thomassen ser ikke bort fra at det kan bli flere slike arrangement dersom det blir en suksess på lørdag.

- Det har kommet mange gode tilbakemeldinger via Facebook, og vi er spente på oppmøtet. Interessen er helt klart der, sier Thomassen.

Trubadur Stein Tore Ingebretsen år på scena cirka klokka 22.00, og holder det gående til stengetid klokka 02.00.