I forrige kamp vant Vaaler lokaloppgjøret mot Hof og i helga fortsatt de på vinnersporet. 

- Etter en meget sterk hjemmeseier mot Hof har det vært god stemning i spillegruppa og vi reiste til Eidskog med god tro. Kampen starter veldig rotete for vår del, vi har en del veldig enkle brudd i mot som kunne vært farlig. Heldigvis for vår del er vi bedre til å rydde opp enn å beholde ballen i denne perioden og vi unngår de helt store sjansene i mot. Det som kommer ryddes greit unna av keeper og forsvar. Vi kommer mer med utover i første omgang og da vi går til pause på stillingen 0-0 så er vi passe fornøyde. Vi har noen muligheter vi også, uten at jeg tror Eidskog ble skremt av disse, men vi får avsluttet og setter et visst press, forteller Henning Myrer. 

fikk uttelling i 2. omgang 

En god pauseprat skal ikke undervurderes i fotball. 

- I pausa tar vi et ordentlig tak i nakkeskinnet og blir enige om at det må «bres på» mer i duellene og at vi må opp flere hakk alle sammen! Det tar ikke så veldig lang tid ut i andre omgang før vi gjør nettopp dette, en dødball blir løftet inn i feltet av Geir Tore Jakobsen hvor Jan Arne Evensen er størst og best nikker ballen kontant i mål til 1-0. Herfra er det vi som skaper mest, og vi er farlig frempå flere ganger uten at det blir mål av det. Så skjer det en rar situasjon der vi har flere muligheter for skudd og ballen havner langt ute på siden for 16 meteren. Her er Marius Berg førstemann på og skal legge inn direkte på en volley. Det ender opp med en nydelig scoring da ballen får en perfekt bue over keeperen og inn i lengste! Eidskog gjør noen bytter og setter høyere press etter dette for å jakte en redusering. Vi klarer å holde av veldig bra, og er solide bakover der vi er flere mann i blokk på skudd, og vi er tøffest i alle dueller, forteller Myrer. 

GOD DOMMER!

Geir Tore Jakobsen har fortsatt en god dødballfot.

- Vi får frispark omtrent 10 meter inn på egen banehalvdel, og Geir Tore Jakobsen stiller seg opp igjen. Hva Eidskog driver med her er vanskelig å si, men de slipper voldsomt i markeringer, og Erik Burud får en grei jobb med å styre inn serven som Jakobsen slår og det står 3-0. Like etter blåser dommeren av kampen, og det skal sies at dommeren var meget god i denne kampen. Vi tar vår andre seier på rad og nå venter Brandval hjemme til helgen før sesongen er over for i år, avslutter Myrer. 

Selv med 2 seire på rad ligger Vaaler fortsatt på sisteplass, men har heng på både Eidskog 2 og Grinder på plassene foran. Vaaler har 10 poeng med 11 kamper, mens Eidskog har 10 poeng med 10 kamper og Grinder har 11 poeng etter 11 kamper. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Eidskog 2 - Vaaler 0 - 3 (0 - 0). 

MÅL: 0-1 Lars Even Karlstad (49 min), 0-2 Marius Berg (71), 0-3 Erik Burud (90). 

Kort: 1 gult kort til hvert av lagene. 

Vaaler stilte med følgende tropp: 

Henning Myrer, Lars Rivenes, Christoffer Danielsen, Nikolai Berger Bjørnebye, Simen Nordlie, Jan Arne Evensen, Jens Svenkerud, Geir Tore Jakobsen, Sindre Myrer, Marius Berg, Erik Burud (kaptein), Lars Even Karlstad, Arild Midtskogen, Thor Håkon Nerstad, Magnus Aasen og Jonas Karlstad.

Neste kamp: 

Vaaler - Brandval lørdag 22. september klokka 15.00 på Våler stadion.