• BESTE ETAPPETID: Under søndagens stafett fikk August Myrvold beste etappetid av samtlige (Foto: privat).

Fredag startet det hele med 7,5 km klassisk og det endte med en 34. plass av 288 startende. 

Pappa Sindre Myrvold forteller:

- August var veldig blid og fornøyd før start. Følte seg veldig pigg, så jeg tenkte at «dette var dagen»! Ble ikke helt som jeg tenkte, men 34.plass i dag av 288 startende. Er vel ikke så verst men August er kapabel til en god del bedre. Vi tror at han hadde litt for mye smurning på skia, så det gikk og småbremset litt hele veien. Tilbake til vogna så gikk gutta sammen og felleskia gled likt med konkurranse skia!sier Sindre Myrvold. 

- ble en liten skuffelse

August selv fortalte dette etter løpet: 

- Jeg hadde store forhåpninger til denne distansen da jeg ble kretsmester på samme distanse for 2 helger siden, så det ble en liten skuffelse med noe dårlige ski, sier August. 

Lørdag var det sprint i fristil som stod på programmet. 

- På lørdag kom det jeg var sikker på at jeg skulle gjøre det best i, nemlig skøytesprint. Jeg ble nr 3 i prologen, bare 0,44 sek unna bestetid. I kvartfinalen blir jeg felt av to andre i første sving og klarer akkurat ikke å komme meg opp til tet igjen for og komme videre til semifinale. Blir til slutt nr 16 noe som også ble en liten skuffelse da jeg hadde forhåpninger og et mål om medalje, sier August. 

beste etappetid av samtlige

Søndag ble det hele avsluttet med stafett for Hedmark og August gikk siste etappen. 

- I dag under stafetten hadde jeg siste etappe for Hedmarks førstelag, jeg vekslet som nr 11 og gikk laget inn til 8 plass med beste etappetid av samtlige. Noe som ble en solid opptur etter en helg der ikke alt har gått på skinner. Alt i alt en ganske bra helg, forteller August Myrvold.