- Vi er kjempeglade for alt vi får inn og spesielt av mat nå. Vi har fått inn utrolig mange gaver, faktisk mye mer enn det vi skal levere ut. Derfor blir det gaver til aldershjemmet på Sønsterud, til de som ikke har noen som besøker seg i jula, sier Linn Lie Bekken i Med hjerte for Solør.

De siste dagene har gått med til å pakke inn alle gaver de har mottatt, og de har fått låne formannskapssalen på Rådhuset på Flisa. 

- Folk har kommet innom titt og ofte, og bidrar noen timer hver. Kristian Botten Pedersen og Luisa Arango fra Tagyourshoes var med i hele går og etterpå kommer ordfører Ørjan også. Vi har fått flere julebrev som noen har ønsket seg, og de deles ut sammen med gaver og mat. Nå har vi holdt på i flere dager, så jeg håper vi blir ferdige i kveld med innpakking, smiler Lie Bekken. 

Det har kommet inn ønsker om 130 gaver og rundt 20 familier får mat. 

Onsdag var Odd Erland Dalen fra Handelssenteret Flisa innom med gaver. 

- Vi har gitt en halv gris, ikke den som ble slaktet på Julefestivalen - men en vi har kjøpt på Nortura. Det ble også igjen mye godteri etter julegateåpningen, litt pepperkaker etter Julefestivalen og dette gir vi også til Med hjerte for Solør, sier Dalen.