25 år etter at The Contenders kapret førsteplassen på norsk radios topp 40 liste med «Radioland», er bandet tilbake med en groovy ny låt på norsk. Låta heter «Feber», og er selvsagt med i bagasjen når The Contenders kommer til SolørMart’n lørdag.

- Coveret med en alligator i flammer er en hyllest til det litt funky og vintage New Orleans-soundet og bandet the Neville Brothers albumcover «Fiyo on the Bayou», heter det i en pressemelding.

Låta er skrevet av brødrene Kulseth, og produsert av Kim Edvard Bergseth. Han har produsert og skrevet låter for et utall flotte norske artister som Amund Maarud, Vidar Busk, Linnea Dale og Adam Douglas.

The Contenders ble dannet i 1988, og fikk sin fullverdige besetning av opprinnelige Solør-karer i 1990. I 1992 kom «Radioland» som solgte nesten 15.000 album, og singelen nådde førsteplass på den offisielle norske Topp 40-radiolisten. Samme år fikk The Contenders varme opp for Tom Petty & The Heartbreakers på to konserter i Sverige. Det for til sammen nesten 20.000 mennesker!

Så mange blir det neppe på Rådhusplassen lørdag kveld, men at det blir folksomt er det liten tvil om. Kanskje kan det være smart å møte opp tidlig så ikke alle plassene er tatt.