Kanskje blir spillejobben på Nabo'n i januar den siste med dagens besetning i Spelloppmaker. Auden Senderud, Espen Savolainen og Martin Savolainen har nemlig alle bestemt seg for å gi seg i bandet.

- Vi har planer om å satse en del på musikken fremover, og de følte at det ville gå for mye tid. Derfor velger de tre å gi seg, sier Henrik Berg Enger, som er vokalist i bandet.

På Facebook-sidene til Spelloppmaker kan vi lese at de skilles som gode venner, og at de tre vil prioritere egne jobber og familie.

- Dette har vi visst om en måned allerede, og vi håper å finne nye medlemmer som kan erstatte Auden, Espen og Martin, sier Berg Enger.

I november lanserte bandet «Langt herifrå» på strømmetjenestene, og med egen musikkvideo. Dette var den største satsingen så langt fra bandet. Nå forsvinner altså halvparten av bandmedlemmene som medvirket i videoen.

- Nå går vi aktivt ut og leter etter erstattere på leadgitar, bass og pedalsteel. Vet du om noen som kan passe inn i norges råeste countryband? Gi oss et hint, skriver Spelloppmaker på Facebook.