• LEID BIL: Gundersen måtte leie bil i helga, men tok uansett en sterk 2. plass!

I utgangspunktet hadde de egentlig ikke tenkt å kjøre så mange løp i den nordiske serien, da de planla sommersesongen i vinter.

- Men ettersom det har gått såpass bra og vi lå som nummer to i sammendraget før dette løpet, så måtte vi gjøre det vi kunne for å få kjørt dette løpet også. Og på grunn av at vår egen bil ikke har kommet hjem enda, men fortsatt er på båten hjem fra Canada etter sist RX2-runde, måtte vi leie en bil til dette løpet. Selv om vi kjører i en enhetsklasse der alle bilene skal være like, vil det fortsatt være litt forskjell på bilene med tanke på tekniske ting som det er umulig å få helt likt, forteller Ben-Philip Gundersen. 

- vært en utfordrende helg

- Selv om man alltid kjører for å vinne, så var hovedmålet for denne helga å få med seg mest mulig poeng, og holde 2.plassen i sammendraget. I tillegg til at vi hadde en leid bil, og skulle kjøre på en bane vi aldri har vært på tidligere, var føret også veldig varierende. Veldig gjørmete og klinete på treningen på lørdag til tørt utover søndagen, og regn og bløtt i finalen igjen. Så dette har mildt sagt vært en utfordrende helg! sier Gundersen. 

- Men teamet gjorde igjen en fantastisk innsats med å holde bilen i tipp topp stand mellom omgangene, og fant riktig oppsett til forskjellig underlag. I innledende omganger fikk vi 8.,2., og 4. tid, så litt opp og ned gikk det. I semi-finalen kjørte vi inn til en 2. plass og sto dermed i andre rad (4.spor) i finalen. I finalen hadde vi en knallstart og var godt med. Med dårlig sikt og en veldig klinete bane ble det en krevende finale, men vi klarte til slutt å berge 2. plassen. Noe vi er svært fornøyde med, vi klarte målet vårt og ligger fortsatt som nummer 2. i sammendraget! Stor takk til alle som følger oss på sosiale medier og til de som kommer å ser på oss. Veldig gøy å se at så mange følger med! Det hjelper på motivasjonen, og gjør veien mot våre mål enklere! Neste løp i RallyX Nordic er i Finland 26.august, sier Gundersen.