Flisa fotball 2 ligger nå på 4. plass i 6. divisjon avdeling 06 med 22 poeng på 11 kamper, 5 poeng bak Vinger som har spilt 2 kamper mer. 

- Dette ble en kamp med store svingninger i kvalitet. Brandval legger seg lavt og skaper trøbbel for oss på kontringer flere ganger i første omgang. De scorer etter en corner etter ca 20 minutter. Mot lag som ligger så lavt er vending av spill i høyt tempo viktig. Vi lykkes med det i det 25 minutt og får utligningen ved Anders Simengård. Det står seg 1-1 til pause, sier Lars Mathisen.

Andre omgang fortsetter som første, men presset mot Brandvalmålet øker utover omgangen.

- Vi presterer å blåse et straffespark over etter 20 min av andre omgang og frustrasjonen brer seg etterhvert. Men litt før slutt drar Torkil Moberg seg fri på venstresiden, og serverer Mergim Thaqi som setter den kontant i mål. Brandval går rett opp og setter et skudd i vår tverligger, men like etter blåser dommeren av og det blir seier 2-1, sier Mathisen.

Varierende kamp

Hjemmelaget varierer mye kvalitetsmessig i kampen.

- Da vi får flere bevegelser rundt ballfører og ballen slippes på en og to touch, får Brandval problemer. Men litt for ofte er det stillestående og for mye føring som gjør at Brandval i lange perioder har kontroll defensivt. Det er en del tunge ben på de yngre spillerne. Flere har begynt på toppidrett på videregående og må venne seg til doble økter flere dager i uken. Ellers gledelig å se Simen Nordli Ruud tilbake i Flisadrakta etter noen måneders fravær! avslutter Mathisen. 

Nå venter det et tøft lokaloppgjør mot Vaaler på torsdag. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Flisa fotball 2 - Brandval 2 - 1 (1 - 1)

MÅL: 0-1 (19), 1-1 Anders Berger Simengård (25), 2-1 Mergim Thaqi (82). 

Kort: 1 gult kort til Almantas Doreika på hjemmelaget. 

Flisa fotball 2 stilte med følgende lag: 

Henrik Stræte Embretsen, Almantas Doreika, Simen Nordli Ruud, Filmon Yonas Goitom, Jørgen Køien Skolegården, Marius Ramsli Myrvang, Mergim Thaqi, Oliver Anseth Enger, Torkil Moberg, Noa Andre Mathisen og Anders Berger Simengård.

Innbyttere: Sifatullah Noori, Gjert Uno Evensen og Even Hammer. 

Neste kamp: 

Vaaler - Flisa fotball 2 torsdag 12. september klokka 18.00 på Våler stadion.