• IVAR THE CAKEMAKER: Ivar Bakke sørget for kake til publikum.

– Det var en veldig følelsesladd kveld. Mange tanker som kom, men jeg kunne ikke tenkt meg noen bedre måte å feire bursdagen til pappa på, sier Dorte Banken, ei av Håkons døtre. 

– Det var et enormt stort engasjement rundt hele konserten, både fra artister og alle som ønsket å komme. Det har vært overveldende, sier hun. 

Inntektene går til psykisk helse

– Vi har lyst til at inntektene fra konserten skal gå til psykisk helse. Jeg tror ikke man vil få nok bidrag til det. Det å slite psykisk kan ødelegge liv, og det går ikke bare utover den personen som sliter, men utover en hel familie. Det har vi kjent på, både på godt og vondt, sier Dorte.  

Artistene som stilte opp på konserten spilte gratis - dette gikk foran betalte spillejobber. 

– Pappa betydde veldig mye for alle artistene, det skjønte jeg enda mer av den kvelden. Særlig med tanke på måten de tolket sangene og tekstene hans på. Jeg ble veldig rørt av alt de gjorde og sa under konserten. Jeg hørte det på de at han har betydd mye, sier Dorte. 

Dorte Banken forteller at det ikke blir flere hyllestkonserter, men hele konserten har blitt filmet og hun håper på at den komme på DVD.