Galleri Bjørnen ligger på tunet hjemme hos Kjell Ivar Wålberg på Grue Finnskog. Her, på Nordre Lønnhaugen, vil folk få mulighet til å se Roy Lønhøidens bilder i helga.

- Det er kanskje ikke så mange som har fått med seg at jeg driver med fotografering. Jeg har tatt bilder til min egne plateomslag, og har bilde på én av bøkene til Adelheid Seyfarth. Faktisk har jeg drevet med fotografering lenger enn jeg har drevet med med musikk, sier Roy Lønhøiden.

Kjell Ivar Wålberg og Lønhøiden kjenner hverandre godt, og Roy synes det er stas å kunne stille ut bilder i galleriet til Wålberg, midt i dypeste Finnskogen.

- Kjell Ivar skal også stille ut noen av sine bilder. Det er mye dyr, og rovdyr, fra området. Stillhet er kanskje et stikkord for bildene mine. Jeg har landskapsbilder fra mange forskjellige steder, sier Lønhøiden.

Tar med gitaren

I forbindelse med det åpne galleriet lørdag 1. og søndag 2. desember skal han også ta med seg gitaren, men noen konsert blir det ikke.

- Planen er å ta noen viser hvis det passer seg og folk vil høre. Både Kjell Ivar og jeg vil være tilstede under utstillingen i helgen, men dersom folk vil se og ikke har mulighet til å ta turen nå er det mulig å avtale en titt med Kjell Ivar, sier Lønhøiden.

Nå håper de to at mange tar turen til Nordre Lønnhaugen for en spennende utstilling, og kanskje litt roligere oppladning til jul enn kjøpesentrene kan by på.