I ti år har Heia Hotell arrangert skalldyr- og grillaften i forbindelse med Vålerdagene. 2016-utgaven blir intet unntak, og Svein Terje Kynbråten antar at begge aftenene blir utsolgt nok en gang.

- Det er skalldyraftenen som blir utsolgt først, og det er liten tvil om at solungene vil ha sjømat. Fredag har vi skalldyraften med store reker, kreps, blåskjell, hummer også videre, sier Kynbråten.

Lørdag blir det grillaften med kalkun, svin, storfe og med alt tilbehør.

Serverer 200 under Vålerdagene

- De siste ti årene har vi laget mat til 100 personer begge dagene, og jeg regner vel med at det blir slik i år også. Vi serverer kvalitetsmat, og det setter folk pris på, sier Kynbråten.

Vil du være med på aftenene bør du i høyeste grad forhåndsbestille, og i tillegg til god mat kan Kynbråten lokke med musikk begge dager.

- Begge dager spiller trubadur Stefan Moland glad musikk fra 1960,- 1970- og 1980-tallet. sier Kynbråten.