Flisa har gjort det svært bra så langt i årets sesong, og trener Stian Aasen har all grunn til å være fornøyd.

- Sesongen hittil har vært over forventning. Spillestilen sitter nå etter at vi jobbet hele fjorårssesongen og vårsesongen med denne. Spillerne har god kontroll på arbeidsoppgavene og vi har fått innarbeidet en god kultur. Vi har en god miks i alder og erfaring, og mye spisskompetanse i laget, sier Stian Aasen.

Mål om topp fire

Trener Aasen er mest opptatt av å se framover, det er viktig at spillerne og laget når sine utviklingsmål og målsetningen er fortsatt å bli blant topp fire.

- Ettersom Ull/Kisa 2 etter lørdagens kamper ligger på 10. plass med 12 poeng etter 12 kamper og hele 21 poeng etter Flisa Fotball, er vel dette en såkalt enkel kamp?

- Nei! Dette blir en test, vi må være til stede mentalt. Det er viktig å forberede seg riktig. Vi var ikke mentalt til stede i 1.omgangen borte mot Aurskog/Høland, da kom den berømte «hårføneren» fra meg og vi gjorde to bytter i pausen. Spillerne må være forberedt, sier Aasen.

Flisa Fotball leder tabellen etter 12 serieomganger, med 11 seire og 1 tap. Målforskjellen er solide 32-11.

Til mandagens kamp er Espen Fjeld ute med skade, mens Kristen Ommang-Engen ikke er tilgjengelig og et par spillere sliter med sykdom. Spillerne vurderes tett opp til kampstart.