På tradisjonelt vis inviterer Handelssenteret Flisa til vårfest på Flisa lørdag 6. mai. Med det fine været som er meldt denne uka skulle alt tilsi at det blir en suksess.

Det skjer mye for store og små under årets vårfest, og blant annet kan alle som vil få prøve seg som selgere.

- Ja, vi prøvde i fjor også men da blåste det litt bort. Alle som vil selge ting og tang har mulighet til å gjøre det gratis sentralt på Flisa lørdag. Alle som vil selge ting kan møte opp ved sjakkbrettet klokka 09 for å få informasjon. De må ha med bord og alt som trengs selv, sier Odd Erland Dalen.

Han er arrangementsansvarlig også for vårfesten på lørdag, og håper mange vil bli med på å fylle sentrum med aktiviteter og godt humør. Her kan kanskje de som selger ting og tang på Facebook bli med på å lage liv i sentrum.

- Her kan jo folk både selge og bli kvitt varene samtidig. I stedet for å bruke mye tid på å levere ting de selger på Facebook. Med dagens betalingsløsninger som Vipps og mCash går det jo greit også uten kontanter, sier Dalen.

Noe for alle

I tillegg til loppemarked blir det underholdning for store og små. Lady & Landstryker'n skal sørge for musikken, det blir moteshow, ponniridning, tøffetoget kommer, brannbilen kommer og mye mer.

- Rett etter moteshowet skal vi også presentere en ny artist som skal spille på årets SolørMart'n. Det bør folk få med seg, sier Dalen.

Du kan lese komplett program for vårfesten i avisene torsdag og via Facebook-sidene til SolørMart'n.