• TOPP MODERNE: Møterommene er moderne med det siste innen skjermteknologi, og akustikken er svært behagelig.
  • FORNØYD: Svein Olav Tandberg er fortsatt å treffe i resepsjonen, selv om den er flyttet på andre siden av bygget. Renoveringen setter han stor pris på.

Skal du besøke Atico AS på Sundmoen bør du legge merke til at inngangen er flyttet til bak Bowlinghallen Solør. Men ny inngang er bare en liten del av det som har skjedd.

- Vi har gjort en total rehabilitering av de gamle møte- og kontorlokalene våre. Nå har vi fått veldig fine og moderne lokaler. De svarer godt til tiden vi lever i nå. For oss som jobber med å få mennesker ut i jobb er det viktig å ha tidsriktige lokaler, sier Andor Tellefsen, som er daglig leder hos Atico AS.

Bedriften har 20 arbeidsforberedende plasser, 25 varig tilrettelagte plasser, 20 integreringsplasser, 4 lærlinger og 14 fast ansatte. Over 80 personer har sitt daglige virke i bygget på Sundmoen, og det er snakk om en anseelig arbeidsplass i Åsnes-sammenheng.

- Vår hovedoppgave er å levere gode tall til NAV. Det handler om å få folk i jobb, og det måles i prosent. Vi samarbeider også tett med vår eier, Åsnes kommune, om de utfordringene som finnes her, sier Tellefsen.

Litt som et hotell?

Da vi besøkte de nyrenoverte lokalene fikk vi litt følelsen av å være på et konferansehotell. Det liker Tellefsen å høre.

- Det som er litt artig er at mye av det du ser her har vi laget selv. Alt fra konferansebordene til den store øya, og resepsjonen. Vi ønsker folk hjertelige velkommen for å se, sier Tellefsen.

Konferanserommene er moderne, har god akustikk og det siste innen teknologi. Her kan du enkelt ta i bruk touch-skjermene som henter bilde fra både PC, mobil og nettbrett.

- De som ønsker å leie et konferanserom må bare ta kontakt. Vi stiller selvfølgelig også med mat og bevertning om det er ønskelig, sier Tellefsen.

- Ingen konkurrent

- Det er flere aktører som nå tilbyr møterom på Flisa. Bør Atico være en konkurrent til disse?

- Vi er ikke en konkurrent. Det er fritt opp til den enkelte hva den vil gjøre. Dette er et prosjekt vi har jobbet med i to år, og det er en viktig arbeidsarena for oss selv, sier Tellefsen.

I forbindelse med opprustingen har de i størst mulig grad forsøkt å bruke lokale leverandører. Selvsagt betyr pris noe, men det er ikke alt.

- Det er like viktig at kvaliteten, servicen og oppfølgingen er tilstede som prisen, forteller Tellefsen.