Torsdag 20. oktober er det premiere på årets utgave av Vålerrevyen, og som tidligere år spilles denne i Velferdsbygget på Haslemoen. Revygjengen er storfornøyde med at de får lov å bruke bygget, og her ligger alt til rette for både øvinger og forestillinger.

- Nå er vi i rute, og bandet kom på plass under øvingen søndag. Billettsalget er godt i gang, og det er langt flere blinkskudd her enn i skogen, sier Henning Myrer.

Han er revysjef for Vålerrevyen i år, og sikter naturlig nok til at elgjakta ikke er over for mange ennå. Det tror han ikke bør by på problemer.

- Det er en hundre prosent lokalprodusert revy folk får i år. Rolf Arne Lie Holter har skrevet ett nummer for oss, og resten har vi skrevet selv. Dette bør ikke folk gå glipp av, sier Myrer.

Revyen i år har fått navnet «Lokale helter», og her bør ingen føle seg for trygg.

- Vi ønsker å dra frem bygdeorginaler av flere slag, men jeg vil ikke navngi noen nå, sier Myrer.

Dersom du vil få med deg årets revy kan det være smart å sikre seg billetter allerede nå. De er lagt ut for salg hos Brødrene Smedstuen i Våler og hos YX på Braskereidfoss.

Etter premieren torsdag blir det forestillinger også fredag, lørdag og søndag. Søndag klokka 17.00, og øvrige dager klokka 19.00.