Nå i disse juletider er det klart for pynting av huset. Maxbo Flisa har i mange år hatt et bra utvalg kunstige juletrær, og Julius Kalnæs har sett en rivende utvikling i kvaliteten på trærne.

- Salget av kunstige juletrær går jevnt og trutt, sier Julius Kalnæs, som er daglig leder hos Maxbo Flisa.

Ettersom mange allerede har kjøpt seg kunstig juletre er det ikke noe stort rush hvert år, men Kalnæs mener at kvaliteten på trærne har forbedret seg voldsomt de siste årene. Nå ser trærne nesten helt ekte ut.

- Etter mange år meg kosting og støvsuging etter juletreet vurdere jeg selv å kjøpe et i år, men har ikke fått det helt gjennom i familien, smiler Kalnæs.

Det finnes mange varianter av de kunstige juletrærne, både i størrelse og i farge. 

- Vi har et utvalg av fem til seks kunstige juletrær i gran, edelgran og faktisk noen i kombinasjon av edel og furu, sier Kalnæs.

Et bra år for Maxbo

Maxbo Flisa har mer enn bare kunstige juletrær, og i år har de gjort grep for å øke salget. Nå på denne tiden av året øker salget inne i butikken, og i uteavdelingen blir det mindre trafikk. 

- Det blir ikke noen endringer i butikken nå med det første, men i 2017 er det planer for oppussing i kjøkkenavdelingen. Vi har et nytt agentur på gang her også, sier Kalnæs.

Det går opptil 60 kjøkken i året, og Maxbo er veldig fornøyd med det.

-  Konkurranse finnes selvfølgelig, men når Maxbo har sine tilbud matcher vi prisene med våre konkurrenter. Vi har jo bra erfaring i kjøkkenavdelinga med Jorun som har 20 års erfaring med kjøkken, sier Kalnæs.