På lørdagens sprint (7,5 km) ble det en 97. plass med 3 strafferunder. Søndagens fellesstart (15 km) endte med en 53. plass, med 19 av 20 treff. 

- Helgen ble litt seigere fysisk enn forventet. Lørdagen var tung i fra start til slutt, mens søndagen var det litt bedre følelse fysisk og bra skyting med 19 treff. Jeg er ikke helt der jeg skulle ønske å være denne helgen fysisk, med ulike faktorer som en kort sykdomsperiode og litt spenning før start som jobbet litt mot meg, forteller Bredalen.

ser framover

Selv om det ikke gikk helt som forventet under sesongåpningen, ser Bredalen allerede framover.

- Litt kjipt å ikke prestere der jeg ønsket denne helgen mot den internasjonale målestokken, men helgen er ikke helsvart og jeg ser allerede frem til kommende helg. Da er det Norgescup på Geilo med sprint lørdag og fellesstart søndag. Geilo er et sted jeg liker godt, ettersom jeg har hatt to år der på videregående NTG og lillebror Knut Ola går i samme fotspor og har sin skolegang der nå, sier Bredalen. 

- Det er godt å være i gang med sesongen og det er mye å se frem til før jul, med Norgescup på Geilo og Folldal (9-10.desember) og mye etter jul med avslutning med NM på Birkebeinerstadion på Lillehammer i starten av april, sier Anne Marit Bredalen.