Gjengen er litt usikre på hva slags kategori de egentlig skal kalle det de skal gjøre til høsten, men de vil i alle fall ikke kalle det revy.

- Vi kan kalle det underholdningskvelder, men vi er ikke helt sikre på hva vi skal kalle det ennå. Vi vet at forestillingen skal hete «Itte akkurat sindassskule» og vi håper å fylle noen lokaler i månedsskiftet september/oktober. Målet er å underholde folket, sier Rune Grenberg. 

er i gang med skrivingen

Gjengen er helt i startfasen med planleggingen, så det er litt vanskelig å si hvordan det skal bli til slutt. 

- Nei, det vet vi vel nesten ikke før vi er ferdige heller det! Vi håper i alle fall skal det bli morsomt og vi har begynt å skrive litt allerede. Vi har noen ting på papiret og for oss ser det i alle fall morsomt ut. Vi håper jo også at det skal være morsomt når vi er ferdige med skrivingen da, smiler Grenberg. 

Alle 4 som skal være med er forholdsvis opptatte personer og spørsmålet er hvorfor de skal gjøre dette?

- For min egen del er det fordi jeg vil gjøre mer av slike ting! Jeg liker også godt å samarbeide med de tre andre som skal være med, og jeg tror nok det er litt av de samme grunnene for de andre også. De vil gjerne underholde litt i mindre lokaler, det vil si underholde på en måte som ikke er like bundet som en revy for eksempel. Vi ønsker det litt mer løssluppent, sier Grenberg. 

- det hører med servering på en fin kveld

Planen er uansett at de skal ha det moro sammen og forhåpentligvis at publikum også får det morsomt. 

- Ja, jeg håper jo det! Det blir 6 kvelder totalt, og foreløpig har vi avklart at det blir i alle fall i Idrettens Hus på Kjellmyra. Ellers forhandler vi med samfunnshus rundt om i Solør nå om dagen, og vi vil gjerne på steder der det er plass til opp mot rundt 100 personer. Det er viktigere for oss at vi fyller lokalene der vi er og det er god stemning, enn at vi må til de største lokalene. Mange av de stedene vi har snakket med, har også gode opplegg for servering og vi håper å få til det på alle stedene vi skal til. Det hører jo med servering på en fin kveld, sier Grenberg. 

Ettersom de såpass tidlig i prosessen, er det fortsatt vanskelig å vite hva innholdet blir til slutt. 

- Det blir nok både sang, musikk og moro i skjønn forening ja. Vi skal skrive litt egne sangtekster, og bruke noen melodier som allerede finnes. Det kan hende vi tar med noen sanger som er laget av andre og som er framført av andre, som kan passe til tidspunktet vi skal ha disse kveldene. Vi skal også prøve å lage noen morsomme tekster til musikk. Vi har hatt 2-3 møter, og har kommet så langt at vi gleder oss skikkelig til det vi skal gjøre. Jeg trives veldig godt med det vi driver med, og jeg har en god følelse, smiler Rune Grenberg.