• STORT STEVNE: Knut Arne Gjems har aldri hørt om noe større jugarstevne enn det han selv arrangerte lørdag, og lover nytt stevne neste år.
  • BIDRO: Marit Rudshagen tok en pause fra dugnadsgrillingen og bidro med historier på scena.

Det blir ny jugarkveld under Helt Ville Dager neste år. Det har arrangørene bestemt på evalueringsmøtet søndag. Knut Arne Gjems er veldig positivt overrasket over at så mange kom.

- Morsomt er det at vi fikk en slik oppslutning. Folk kom ut tidlig, og det er veldig bra, sier Gjems.

Arrangørene har fått en del tilbakemeldinger om at teltet burde hatt 18-årsgrense fordi noen av historiene var i drøyeste laget. Så skal det sies at noen kanskje har andre baktanker med å få hevet aldersgrensen.

- Dette er noe vi tar med i vår evaluering. Morsomt er det at så mange ville stille opp, og det var god stemning gjennom hele stevnet. Kanskje er dette Europa-rekord, sier Gjems.

På scenen sto Sven R. Gjems, Ulf Gjems, Marit Rudshagen, Birger Kokkin, Rolf Arne Lie Holter, Øivind Roos, Torfinn Uggerud, Knut Arne Gjems.

- Det var litt av en rigging vi satte i stand for å få til dette. Vi kjørte alt vi fant av stoler fra grendehuset og området til teltet, og alle som kunne bidra gjorde det for at vi skulle få flest mulig sitteplasser. Enda var det ikke nok, sier Thor Arnstein Berg.

Videoen over er filmet av Tom André Kolstad, og lagt ut med godkjennelse av han.