Alle enhetslederne i Grue kommune ble mandag morgen invitert på kaffe og kringle, og anledningen var den nye rådmannens første arbeidsdag.

Geir Kvisten kommer fra jobben som assisterende rådmann i Selje kommune, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven som rådmann i Grue. Ordfører Wenche Huser Sund mener ledelsen i Grue kommune blir et kjempeteam.

- Sammen med avtroppende rådmann Turid Bjerkestrand, som nå går tilbake til jobben som økonomisjef, blir ledelsen i kommunen et kjempeteam. Dette blir veldig robust og bra, og vi har flinke folk med oss i kommunen. Dette har jeg stor tro på, sier Huser Sund.

Den nye rådmannen er i ferd med å gjøre seg kjent i kommunen, og får en bratt læringskurve. Derfor er det fint at den avtroppende rådmannen blir med videre, om så i en annen stilling.

- Turid har et fantastisk hode. Hver gang jeg sør henne om noe har hun et svar. Hun husker datoer og alt jeg lurer på, og Turid er en kjempegod økonom. Nå får vi verdens beste økonomisjef tilbake i kommunen. Hun og den nye rådmannen blir et kjempeteam, smiler Huser Sund.